Skip to content

Toiminta

Kokkolan urheiluautoilijoiden jäärata

Kerholla on jäärata käytössä Överbyn montuilla.

Käyttömaksut:

kerhonjäsenille ilmainen: (jäsenmaksu 30€/vuosi, nuoret jäsenet ( alle 16 vuotta 5€/vuosi) Jäsenmaksu pitää olla maksettuna radalle tultaessa! Kuitti maksusta, kitiote tai verkkopankin kautta näyttö maksusta.)

Liity jäseneksi alempana olevalla kaavakkeella ja pääset ajelemaan!

Ei-jäsenille hinta on 30€/kausi. Maksu paikanpäällä UA:n henkilölle.

Muuta

Kauden 2021 avaus 13.2.2021 klo 12!

Siviiliautolla ajaminen on myös sallittua, mutta vain tieliikenne kelpoisilla renkailla. Kypärät vaaditaan varusteena.

Portin avaus

Avainta porttiin voi kysellä:

Jari Muhoselta: 040 0928 293
Jukka Pöyhöseltä:0400 862 959
Anssi Räikköseltä: 050 4638 422

Radan sijainti:

RC-kerho

Yleistä

Kokkolan RC-kerho on toiminut 2014 vuodesta Kokkolan Urheiluautoilijat ry:n alla. Kerholla on kaksi ajorataa käytössä, sisä- ja ulkorata. Molemmat on tarkoitettu sähkökäyttöisille RC-autoille. Suositus auton kooksi radoille on 1:10, etenkin sisäradalle ei isommilla autoilla mahdu järkevissä määrin ajamaan.

Mistä on kysymys?

RC-autoilussa yksinkertaisuudessaan on kyse radio-ohjattavalla autolla ajamisesta. Ajamis muotoja voi olla monia, mutta kerhossa keskitymme maasto- tai krossiradalla ajamiseen etusijassa. Krossiradalla on isohkoja ja pienempiä hyppyjä, joten matalat drifteri autot eivät sovellu radalla ajamiseen. Radalla ajamisessa on mukavinta saada ajettua hyviä tasaisia kierroksia ja kilpailtua kaverin kanssa. Harrastus sopii koko perheelle, jopa alle kouluikäisestä, aina vaariin saakka

Jos olet ensinmäistä kertaa kokeilemassa harrastusta, niin se on sinulle ilmaista! Tule sunnuntaina sisäradalle klo 15 ja saat auton kokeiltavaksi! Vinkkaa vaikka kaveri mukaan testaamaan!

Missä?

Kerholla on käytössä kaksi rataa. Ulkorata siirtyi keväällä 2020 entiseltä kaupungin puutarhan varikon paikalta Kokkolan vesilaitoksen taakse, Achilles jousiammuntapaikan viereen. Radan tekeminen on vielä kesken kesäkuun lopussa 2020.

Sisärataprojekti saatiin ajokuntoon 2019 keväällä. Sisärata on Niittykatu 1 päässä, entinen Auto Haron tila yläkerta. Tarkemmat ajo-ohjeet löydät Sisärata valikosta. Talvikaudella ajamme sisällä ja myös huonon kelin vallitessa ulkoratakaudella. 2020 Kevät/kesä kaudella ajamme myös sisätiloissa ulkoradan ollessa vaiheessa.

Lisätiedot: http://rc.kokau.fi

Renkaanvaihto tapahtumat

(esimerkkikuva)

Kokkolan UA järjestää joka kevät ja syksy renkaanvaihto tempauksia. Yhteistyötä on tehty paikallisten markettien kanssa, joiden pihoilla renkaanvaihto onnistuu kätevästi ruokakaupan yhteydessä!

Tarkkailkaa ajakohtaista osioa ja facebookkia, milloin renkaanvaihto tapahtumat järjestetään.

Tapaninpäivä ajelu

Kokkolan UA järjestää perinteisesti joka vuosi Kokkolan vammaispalvelun kanssa Tapaninpäivä ajelun. Ajelu sijoittuu johonkin mielenkiintoiseen paikkaan tai nähtävyyteen lähialueella.

Tapaninpäiväajelu on ollut erittäin odotettu joka vuosi, ja pyrimme pitämään perinteistä kiinni! Vuonna 2020 tapahtuma jäi väliin korona-viruksen vuoksi.

Muut tapahtumat

Järjestämme myös ralleja, rallisprinttejä, JM-kisoja yms. Lisää näistä löydät lajit kohdasta.